هیوا حکمتی ستون نویس سایت گل ، در مطلبی بسیار خواندنی ابعاد بازی بزرگ امشب را با جزئیات کامل مورد بررسی قرار داده است. این مقاله را به هیچ وجه از دست ندهید.
سرانجام آفتاب .سرانجام گرما ،سرانجام باغ . این یک مثل مونیخی است زمانی که بهار می آید و هوا رو به گرمی می رود .فریتز کارشناس بازنشسته اقتصاد است. او بعد از بایرن در اروپا طرفدار بارسا و مسی است .اعتقاد دارد کاتالانی ها فوتبال نابی را ارائه می دهند . وجه جذاب بازیشان عدم استفاده از خشونت در جریان بازی ست.فریتز این بازی را بهترین محک برای میزان سنجش قدرت باواریایی ها می داند، یک بازی برد - برد . او منتظر یک جدال تماشایی در همه سطوح و البته منتظر نمایش بازیکن مورد علاقه اش لئونل مسی است ، کسی که شاید تفاوت ها را رقم بزند.
۲خاویر
خاویردر بارسلونا راننده تاکسی است .امروز یک زوج سالمند ژاپنی را جلوی موزه بارسلون پیاده کرده و مشغول خواندن روزنامه ال موندوست . او عادت دارد روزنامه را از آخر به اول ورق بزند معمولا هم اولین مطلبی را که مطالعه می کند ستون میگوئل ریکوست .میگوئل در مطلب امروزش نوشته پپ به دو دلیل آمار دقیق بارسا را به بایرنی ها نمیدهد یکی بدلایل احساسی و دیگر اینکه می خواهد اولین نفری باشد که بایرن را بعد از ده پانزده سال قهرمان اروپا کند . خاویر از بایرن به عنوان یک حریف قدرتمند و قابل احترام یاد میکند و می گوید از روز قرعه کشی تا امروز بین دو باشگاه ، مدیران ، کادر فنی و هواداران دو تیم فقط احترام به ارزشهای متقابل جاری بوده و بس. اضافه میکند حذف شدن بدست این بایرن قدرتمند بهتر از باختن به رئال و دورتموند است اما اگر موفق به شکست بایرن شویم آنوقت فینال داستان دیگری خواهد داشت.
۳یوپ
دل تو دلش نیست .دن یوپ اینروزها موفقترین روزهای مربیگری اش را سپری می کند؛ از ارائه یک فوتبال اولترا مدرن با مولفه های کمتر دیده شده در فوتبال اروپا تا دستیابی به یک سه گانه رویایی .حتی سران بایرن هم انتظار چنین روزها و چنین فوتبالی را از هاینکس و تیمش نداشتند بطوریکه از اوایل فصل بدنبال بازنشسته کردن و یافتن جانشین شایسته ای برایش بودند.اما او چنان واکنشی به تصمیم مو سفیدان مونیخی نشان داد که باعث شده پیشنهادات بزرگی را ازسراسر اروپا همین حالا در جیب داشته باشد
شکست فینال سال قبل و تعیین جانشین قبل از موعد ، یوپ و تیمش را چنان جری کرد که در هفته های اخیر همه تیمها را چپ و راست کرده و تمام رکورد های آلمان را زیر پا گذاشتند ، حالا در حساس ترین آزمون سال قرار گرفته اند ، آزمونی که در آن باید نشان دهند همه نمایش و نتایج سال جاری از سر اتفاق نبوده .
اما چه مولفه هایی باواریا یی ها را در این فصل از باقی اروپا و سه تیم دیگر این مرحله متمایز می کند؟ بطور خلاصه انرژی فوق العاده تیمی ، جنگندگی و فیزیکی بودن ، فشار در تمام نقاط زمین بر حریف ، استفاده از تمام نقاط زمین در زمان حمله ، قدرت بالای انتقال توپ ، قدرت بالا در استفاده از عمق و .....
هاینکس دو سناریو را برای رویایی مقابل بارسا تدارک دیده اول فشار ترکیبی بر مسی برای خنثی کردنش مانند کاری که با پیرلو کرد .یواخیم لو در یورو تنها تونی کروس را مامور پیرلو کرده بود که تجربه ناموفقی بود اما هاینکس در بازی یووه ترکیبی از چند بازیکن را برای مارک زدن پیرلو انتخاب کرد ، شیوه ایی که بخوبی جواب داد. در این آرایش بایرن با فرمت ۴-۲-۳-۱بازی خواهد کرد مولر در پشت گومز و روبن و ریبری در طرفین .آلترناتیو این چهار نفر پیزارو خواهد بود که بجای هر کدام از آنها می تواند به میدان آمده و در پست گومز و یا پشت سر گومز قرار گیرد .در دو بازی اخیر بایرن پیزارو هم خوب پاس داده و هم خوب گل زده .در پشت این چهار نفر شواینی و مارتینز قرار دارند که بشکل همگرایی و واگرایی از یکدیگر عمق زمین را پوشش می دهند . سناریوی دوم هاینکس استفاده از سیستم ۴-۳-۳است . شواینی در وسط ، مارتینز در چپ و گوستاوو در راست ، بستن کناره های زمین ، آزاد کردن دو بال کناری ، نیاوردن آنها به عقب جهت کمک به مدافع کناری ، نگه داشتنشان در نیمه زمین حریف ، استفاده از ضد حملات مبتنی بر پاس های بلند و استفاده از سرعت ریبری ، روبن و مولر.
عموما سازمان دهی حملات بایرن بوسیله دو وینگر کناری شکل میگیرد. این شیوه هلندی که در دهه نود و سال های ابتدایی دو هزار بوسیله تیم ملی هلند پیاده می شد اساسا بوسیله فن خال در بایرن امروزی پایه ریزی شد و فن خال را باید معمار بایرن کنونی لقب داد .تاکنون دو آنتی تز در برابر این سازمان دهی شکل گرفته .یکی بوسیله یک هلندی دیگر ، گاس هیدینگ در یورو ۲۰۰۸در بازی روسیه - هلند. گاس به دو مدافع کناری خود گفته بود به بال مقابل شان کاملا چسبیده و به روش من تو من حتی تا نیمه های زمین حریف هم همراه آنها حرکت کرده و مانع تاثیر گذاری ولو اندک آنها برروی توپ شوند .هلند بعد از شکست در این دیدار و آمدن فن مارویک بجای فن باستن کاملا شیوه بازی خود را تغییر داد .
آنتی تز دیگر بکار گرفته شده بوسیله یورگن کلوپ بود که موفق شد در دو فصل چهار بار پیاپی هالیوودی ها را شکست دهد . در این آنتی تز کلوپ با پوشش های دو نفره و سه نفره فضا و مساحت لازم را از دو بال کناری بایرن می گرفت . هاینکس دو راه حل برای این معضل پیشنهاد داد .اول اضافه شدن سریع مدافع کناری و نفر سوم برای جلوگیری از آچمز شدن وینگر خودی . راه حل دوم اما جالبتر بود ، مانور بازیکن پست ده و وینگر دوم در ناحیه وینگر اول مثلا اگر روبن صاحب توپ است ، مولر از وسط و ریبری از چپ به منطقه راست شیفت کرده ، برتری عددی بوجود آورده و از طرف دیگر شواینی و مارتینز سریعا خودشان را به باکس اضافه میکنند در این حالت با اینکه بایرن با هفت تا هشت نفر حمله میکند اما حتی در صورت از دادن توپ بدلیل انرژی و سرعت بالای برگشت کمتر مغلوب ضد حمله حریف می شوند.
بایرن متفاوت با همه تیمهایی که تاکنون بارسا را شکست داده اند احتمالا ظاهر خواهد شد باواریا یی ها با توجه به انرژی و فیزیک بالایشان در هر نقطه و خصوصا نیمه میانی زمین بر آبی اناری ها فشار خواهند آورد تا ضمن مختل کردن تیکی تاکای آنها توپ را ازشان بربایند. برای این ، محتملا بوسکتس عقب تر از معمول بازی خواهد کرد تا با آرامش بالایش تیم را از پرسینگ حریف خارج کند .بایرن فشار و پرسی را که در آلیانس ارنا خواهد آورد در نیوکمپ به لحاظ ماکزیمم بودن ابعاد زمین (۶۸در ۱۰۵ ) نمی تواند به همان میزان انجام دهد .
یوپ و تیمش بعنوان بهترین تیم این فصل اروپا از نظر عملکرد و آمار باید مهمترین آزمون فصلشان را در برابر برترین تیم پنج سال گذشته اروپا در غیاب دو مهره کارساز خود - کروس و ماندزوکیج - برگذار نمایند .غیبت این دو مهره چه میزان میتواند در کار هاینکس و شاگردانش خلل ایجاد کند؟
۴تونی
کروس مهره ارزنده ایی برای بایرنی ها بوده . تونی بنوعی تنها پست ده واقعی بایرن است . قدرت بازسازی ، توان شوت زنی با دو پا و سانتر های فوق العاده او قسمتی از خصوصیاتش است . با تونی بایرن در آن واحد قادر به اجرای سناریوی دوم خود هم بود .از حمله به دفاع از ۴-۲-۳-۱به ۴-۳-۳سوئیچ میکرد و کروس در قالب هافبک کناری قرار میگرفت . بدون تونی میزان تنوع تهاجمات و قدرت استفاده از عرض زمین بایرن کاهش پیدا می کند . حضور او در فینال احتمالی هم بعید بنظر می رسد.
۵ماریو
این ماریو نه آن سوپر ماریو که سوپرتر از آن است می خواهید !شکل بازی مهاجمین و مدافعان نسل آینده را تماشا کنید ، بازی ماندزوکیج و واران را ببینید. مهاجمان فردا نه فانتزی که همه فن حریف هستند . فشاری که ماندزوکیج به مدافعان حریف وارد میکند در فوتبال امروز جهان لنگه ندارد . فشار او با قدرت بدنی بی مانندش نه تنها اجازه فکر کردن و بازسازی را از حریف می گیرد بلکه بارها در طول این فصل سبب ربایش توپ از تیم هم حریف شده. او همانقدر که در حمله قوی است بیشتر از آن در دفاع قدرت دارد .ماریو را باید ستاره تیمش در برابر یووه دانست .او یکی از عوامل موثر از کار انداختن پیرلو بود. در کنار این ، نسل آینده مدافعان هم بازیکنانی مانند واران خواهند بود که بنوعی فانتزی بازی می کنند و بازی شان بیش از آنکه بر محور قدرت بدنی و استفاده از خشونت باشد مبتنی بر ظرافت ، دانایی و استفاده از هوش و عقل در جریان بازی ست.
۶فرانک
اگر در آنطرف قرار است مسی تفاوت ها را رقم زند در این سوی میدان هم بازیکن سرنوشت سازی وجود دارد که در روزهای سخت مشگل گشای باواریا یی هاست . هواداران بایرن در بازیهای بزرگ از روبن و گومز دل می کنند و امیدشان را در استارت های این مرد فرانسوی جستجو می کنند . چه دنی آلوس و چه جرارد پیکه روز سختی را در مقابل او خواهند داشت.
۷تیتو
چهره تکیده اش در کنار زمین هر کسی را پای گیرنده های تلویزیونی دمغ می کند . سیمای تکیده شده اش با سیمای تکیده شده و تحلیل رفته تیمش قابل قیاس است . شاید این بهترین واژه برای بارسای اینروزها باشد: تحلیل رفته و شکننده .اما حتی در صورت شکست هم آنها تاثیر و رد خودشان را بر تاریخ فوتبال جهان گذاشته اند .همین بس که امروز کودکان و نوجوانان سراسر دنیا از کوچه پس کوچه های تهران تا خیابانهای نیجریه ، از زمینهای پکن و شانگهای تا بانکوک و کوالالامپور تیکی تاکا ورد زبانشان است و این جادو و اثر فوتبال را می رساند .مهم این نیست که عصر آنها بسر آمده یا نیامده مهم این است که نام آنها در کتاب تاریخ فوتبال حک خواهد شد و دیگران کتابش را خواهند خواند. مهم این نیست زوالشان نزدیک شده مهم این است که شعر نویی بودند در این نثر کهنه فوتبال . مهم نیست که برخی از مرگ آنها شادمان می شوند مهم این است که بارسا هرگز از مرگ نگفت . از عشق گفت و زندگی ، امید داد و رویا ساخت ، دل داد و دلبری کرد و چه چیز فراتر از این در فوتبال و زندگی ؟ تیتو سمبل این تیم ، عجبا که خودش و تیمش با سرطان زوال و نیستی دست و پنجه نرم می کنند و یگانه نیرویی که آنها را در میدان مبارزه باقی گذاشته و سر پا نگاه داشته نیروی عشق است ، عشق به فوتبال و توپ گرد و این فرق بزرگ آنها با خیل عظیمی از تیمها و ستارگان دنیای فوتبال است ، کسانی که بخاطر قهرمانی و اول شدن ها مبارزه می کنند و اینها یی که برای عشق شان می جنگند یگانه نیروی رهایی بخش هر چند سست و شکننده .
۸یوردی
رورا با آن چهره و ظاهر ساده و روستایی وارش در هیبت لباسهایی که بیرون از ورزشگاه هرگز تصور مربی باشگاه بارسا را از او نخواهید داشت شاید بقول اهالی مد و لباس: خیلی توی ذوق زن اما همانقدر ساده و بی آلایش . وقتی در یک کنفرانس مطبوعآتی از او در مورد شبکه های اجتماعی سوال شد خیلی خودمانی جواب داد که اصلا من نمیدانم شبکه های اجتماعی چیست و میانه ای هم با کامپیوتر ندارم و این برای مربی یکی از بزرگترین باشگاههای اروپا عجیب نیست ؟ او کسی است که هرگز دروغ نگفت ، دو پهلو حرف نزد ،به رئیس و باشگاهش وفادار ماند و وارد هیچ جنگ و جدلی نگردید . وقتی سوالات جدل انگیزی هم از او میشد پاسخش یک چیز بود : هر کسی میتواند نظرش را بگوید و آن کاری را که دوست دارد انجام دهد . رورا اگر چه نزد هواداران کاریزمای لازم را برای سرمربیگری نداشت و همه کاسه کوزه های چند شکست را بر سر او خالی کردند اما دم برنیاورد و خاموش ماند .
حالا همه آن هواداران یک معذرت خواهی به او بدهکارند همانهایی که بد نتیجه گرفتن بارسا را به نبود تیتو و عدم توانایی رورا نسبت میدادند اما کم نبودند هم کسانی که پیچش مو را می دیدند و اشکال کار را در جای دیگر جستجو میکردند نه در بود و نبود تیتو و رورا فراموش نباید کرد که یکی از بهترین بازیهای امسال بارسا - ۴-۰میلان - با مربیگری همین رورا بدست آمد کسی که تنها بود و در مقابل همه فشار ها ، زخم زبان ها و انتقادات لب فرو بست و از گل نازکتر نگفت و این در فوتبال پر هیاهو و جنجال اینروزها قابل تحسین و سپاس است یک کردیت بزرگ به حساب جناب یوردی رورا
۹ب .ا .ر . س .ا
همین بارسای تحلیل رفته تا زمانی که مسی را بعنوان بهترین بازیکن جهان در بهترین فرمش در ترکیب دارد بعنوان یکی از مدعیان و نه مدعی اصلی در اروپا باقی خواهد ماند .نمودار عملکردی آنها در سال جاری یک نمودار نززولی را نشان میدهد .یک نیم فصل رویایی و نیم فصل دوم با اگر و مگر ، کجدار و مریز و افتان و خیزان توامان بود . مشکل از جایی آغاز شد که بازیهای کوپا و فشردگی چمپیونز هم وارد برنامه شد هر هفته دو بازی و این برای بارسای کم انرژی و تحلیل رفته قابل کشش و انجام نبود . به عبارتی آنها کمآوردند و تیم طاقت دو بازی سنگین در هفته را نداشت . از طرفی تیم بشکل چرخشی از ریتم می افتاد و مهره های جانشین جواب نمیدادند. یکی از مشکلات اساسی بارسا در این سالها این بوده که بدلیل آکادمی و مدل بازی هیچ خرید خارجی بشکل بایسته و شایسته در این تیم جا نیفتاده و تنها این لاماسیاست که میتواند چاره ساز و گره گشا باشد. مانند شخصی که فقط یک گروه خونی کمیاب به بدنش سازگار است و دیگر خونها را بر نمی تابد.اما همین لاماسیا هم هر روزه قادر به ساختن ژاوی و اینیستا نیست.عوامل متعددی در ساختن و پرورش استعدادهای کم ظهور نقش دارند .
درشرایط کنونی مهره های کلیدی بارسا مانند ژاوی ، اینیستا و ... به استراحت بیش از هر عامل دیگری نیاز دارند. در شرایط ایده ال آنها بین یک هفته تا ده روز بین دو بازی زمان نیاز دارند تا بتوانند بهترین فرم خود را در میدان مسابقه نشان دهند.در جریان بازی هم تحلیل می روند .ژاوی و اینیستا بیست دقیقه اول با بیست دقیقه پایانی قابل قیاس نیست و این کلید و رمز گل حیاتی بیست سی دقیقه اول مسابقه برای آنهاست. آنها هر وقت این گل را زده اند آرامتر با طمانینه بیشتری انرژی خود را برای دقایق باقی مانده تقسیم کرده اند.یکی از دلایلی که در این فصل توپ های بیشتری به خط دفاع رسیده این بوده که آنها بدلیل همین تحلیل رفتن انرژی شان نسبت به فصول قبل نتوانسته اند شگرد اصلی خود را که پرس همه جانبه و ربایش توپ در زمین حریف بوده را به انجام برسانند. بهترین آمار آنها در این زمینه همان بازی برگشت میلان بود که چند روزی را خوب استراحت کرده بودند.
پارسال هم اگر از مانع چلسی عبور میکردند به احتمال زیاد جام را از آن خود میکردند.امسال هم اگر از گردنه صعب العبور بایرن عبور کنند با توجه به استراحت دو هفته ایی که تا فینال دارند احتمال کمی وجود دارد تا قهرمانی از دستشان بلغزد اما عبور از بایرن ترسناک اینروزها کاریست کارستان.
دو مدافع کناری بارسا روز سختی را در برابر وینگر های بایرن خواهند داشت. مهمترین نکته برای آنها اینکه در شرایط یک برابر یک نباید مغلوب دو بال شوند.بعد اینکه مدل بازی بایرن با همه تیمهای دیگری که بارسا را مغلوب کرده ، فرق خواهد داشت. بایرن در بحث مالکیت توپ صاحب ادعاست و با توجه به پتانسیل بالای تیمی در هر نقطه بر بارسا فشار خواهد آورد و توپ را از آن خود خواهد کرد.بارسا بطور استثنا در این بازی باید به بازی بدون توپ هم فکر کند.چیزی که شاید برای آنها بد هم نباشد. در زمان حمله بایرن استفاده از فضای پشت سر لام و الابا با ضد حملات سریع و استفاده از سرعت پدرو و الکسیس. کاری که کنته و یووه هم درصدد استفاده از آن بودند مضافا اینکه از معدود ضعف های بایرن باید به کند بودن فن بویتن و دریبل خوری اش اشاره کرد.
در بازی هوایی بایرن یک سر و گردن از بارسا بالاتر است و این میتواند برای رسیدن به گل به سرخ ها کمک کند شگرد آنها در ضربات کرنر و ایستگاهی به این شکل است که مولر به دروازه بان حریف فشار می آورد تا از پوشش او جلوگیری کند. دانته ، فن بویتن ، مارتینز ، شواینی ، گومز در باکس مترصد استفاده از این ضربات خواهند بود . روبن یا ریبری یکی از آنها ضربه را میزند و دیگری روی هجده مترصد استفاده از توپ های سوم است .لام و آلابا در عقب با سرعتشان از ضد حمله حریف جلوگیری می کنند. خود بایرنی ها در بخش دفاعی روی سانتر های کنار و اریب دار مشکل دارند. مانوئل نویر هم یکی از معدود ضعف هایش در خروج از دروازه متزلزل و دست پاچه عمل می کند.
نتیجه گیری بایرن بسته به این است که آنها چقدر بتوانند مسی را با روش ترکیبی خودشان در جریان بازی محو کنند و چقدر مسی روزش باشد یا نباشد .آمادگی او هم با توجه به آسیب دیدگی و غیبت دو سه هفته ایی اش هم شرط است. با توجه به قدرت بایرن در عمق چه در جلو و چه در عقب بارسا برای ضربه زدن به بایرن روی استفاده از کناره های زمین هم تمرکز خواهد کرد.
۱۰ جرارد و کارلوس
جرارد دو سه هفته ایی است که پیدایش نیست آخرین تصویری که ازش روی مطبوعات رفت در سالن بسکتبال بود که در کنار بارترا به تماشای تیم بسکت بارسا نشسته بود.حالا در غیاب یار غارش پویول و فلفلی تیم ماسچرانو باید یک تنه جور خط دفاعی بارسا را بکشد.اما سوال اینروزهای هواداران این است که چه کسی در کنار او بازی خواهد کرد ؟ بارترا ، آبیدال یا کس دیگری . هر کسی که بازی کند این نقطه می تواند نقطه آشیل بارسا به حساب آید. بارترا بی تجربه ، دست پاچه با عدم اعتماد بنفس کافی که تیکی تاکا را هم خوب اجرا نکرده و بنوعی بزن زیرش بازی میکند ، بازی دادنش از ریسک فراتر و بنوعی اشتباه است . بارترا تیکی تاکای عقب زمین را مختل خواهد کرد و بنوعی آرامش را از تیم می گیرد .
بارسا در آلیانس ارنا برای مقابله با ۴-۲-۳-۱انفجاری بایرن بیش از هر چیز به آرامش و خواباندن بازی نیاز دارد .آبیدال اگر چه آرامش فوق العاده و تجربه کافی را بهمراه دارد اما هنوز از آمادگی کافی بهره نمی برد و معلوم نیست زیر فشار و یا کورس های ده بیست متری میتواند موفق عمل کند یا نه . بارسا هر دفاعی را که سال آینده جذب کند برایش پویول نخواهد شد گر چه پویول هم توان سالهای قبل را دارا نیست اما اهمیتش در چند نکته کلیدی ست .پویول معلول یک امتزاج هلندی - کاتالانی در باشگاه بارسا ست و از برآیند این دو بوجود آمده. یکی از دست آورد های فرهنگ هلندی به رهبری رینوس میشل و ارنست هاپل و بعد ها یوهان کرویف برای فوتبال جهان و بارسا استفاده از شیوه های مدرن آفساید گیری و کوچک کردن زمین بوده .پویول در چنین فرهنگی تربیت یافته و رشد کرده و در ان استاد است.پویول چنان میلی متری ساق پاهای حریف و خودی را می بیند که بایک فریاد / بیرون / سه نفر دیگر خط دفاع را به سرعت بیرون انداخته و حریف را در تله آفساید می اندازد با نبود پویول این هنر از خط دفاعی بارسا رخت بسته و اتفاقا در برابر بایرنی که یکی از ضعف های مهاجمانش قرار گرفتن دائمی آنها در منطقه آفساید است ، ضروری خواهد بود؛ پویول در بازی برگشت میلان - همان بازی که مصدوم شد - ده دقیقه در میدان حاضر شد و سه بار میلانی ها را در آفساید انداخت. باید دید تیتو و دستیارانش برای زوج پیکه و مشکلات دفاعی چه تمهیدی را بکار خواهند بست
۱۱ پپ
یه دل اینجا یه دل اونجا .از روزی که قرعه کشی مرحله نیمه نهایی انجام شد او به سوژه اول و داغ فضای مطبوعاتی و میان دو تیم بدل شد اما پپ بدون نشان دادن هیچگونه حساسیت و واکنشی سعی کرد خودش را از این فضای رسانه ای و جنجالی دو تیم دور کند شاید حرف آخر را زوبی زارتا زد که گفت او یک آدم فوتبالی است و از این بازی لذت خواهد برد اما نکته ظریف داستان در جای دیگری نهفته است .با نمایش فوتبال اولترا مدرن بایرن در این فصل همه کارشناسان منتظر واکنش پپ به مدل فوتبالی بایرن در سال آینده هستند پپ چه چیزهایی را می خواهد به این تیم اضافه کند؟ آیا او کار نیمه کاره خود را در بارسا در پی خواهد گرفت و آنرا را در بایرن به کمال خواهد رساند ؟ آیا او از کوچه نیمه بن بست انقلاب تیکی تاکایی خود در بارسا به خیابان آزادی بایرن خواهد رسید ؟ بن بست فکری و عملی که سال آخرش در بارسا با آن روبرو شد و چاره را نه در ماندن و اصلاح گری که در رهایی و قرار گرفتن در کنار مجسمه آزادی نیویورک جستجو کرد. پپ در این یک سال مانند عارفی عاشق کنج عزلت را برگزید تا با رجوع به خویشتن خویش جواب های بی شمار ذهنی اش را بیابد حالا دست تقدیر گذشته و آینده او را در نبرد حساس آلیانز ارنا روبروی هم قرار داده .شاید از ورای همین نبرد گذشته و آینده ، پپ جواب تعدادی از سوال های ذهنی خود را پیدا کند و در نقش یک فیلسوف فوتبال آنها را برای آینده فوتبال جهان بکار بندد.
۱۲اسب
اکثر بنگاههای شرط بندی شانس پیروزی بایرن را یک و نیم برابر بارسا می دانند. نبرد بایرن - بارسا نبرد بالا بلند ها با ریزه میزه هاست.نبردی که نه زور بازو و هیکل که هوش و فراست و دانایی و جزئیات کار نتیجه آنرا مشخص می کند.پیکار این دو ، نه نبرد وزیر و پیل و رخ که جدال اسب هاست . اسبت را بموقع و سریع حرکت بده ، در جای مناسب قرار داده و حریفت را آچمز کن. دو کیش و یک مات .پاتی در کار نیست چون دو حریف هم بدنبال پات کردن هم نیستند.تماشاگران هم باید نگاه کرده و لذت برند
اگر دنبال یک فوتبال ناب میگردید اگر آدم گذشته بازی هستید و فوتبال این سالها شما را ارضا نکرده جای شما اینجاست اگر آرمانگرا هستید و دل تان برای یک فوتبال دبش لک زده جای شما اینجاست اگر از زندگی و روزگار خسته شدید ، از همه چیز و همه کس بریدید و دنبال جایی برای خالی کردن خودتان می گردید جای شما اینجاست اگر کم سن و سال هستید و معنای فوتبال کلاسیک را نمی دانید ، می خواهید برای خود تاریخ و خاطره بسازید و چند سال دیگر با یادآوری اش گونه هایتان را خیس کنید جای شما اینجاست اگر اهل کری هستید و دسته جمعی تماشا می کنید جای شما اینجاست ، جای همه مان اینجاست . من ، تو ، فریتز ، خاویر و همه عاشقان زیر یک سقف ، سقف فوتبال!